Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

ΜΗΤΕΡΑ: Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης νέων ιατρών στην ελάχιστα επεμβατική γυναικολογική χειρουργική

tags :
ΜΗΤΕΡΑ: Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης νέων ιατρών στην ελάχιστα επεμβατική γυναικολογική χειρουργική

Το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 4 μηνών, οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ

Το ΜΗΤΕΡΑ, διοργανώνει για 11η συνεχή χρόνια, το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα-θεσμό για την ανάπτυξη της νέας γενιάς ιατρών της χώρας μας, στην «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία».
Στόχος του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του ΜΗΤΕΡΑ, είναι η εξοικείωση των νέων Μαιευτήρων-Γυναικολόγων με τις σύγχρονες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική.
Το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 4 μηνών, οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, MD, MBA, PhD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ.
Το θεωρητικό μέρος του προγράμματος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΜΗΤΕΡΑ, ενώ το πρακτικό μέρος στο εργαστήριο ανατομίας της HEAL Academy. Μετά το πέρας του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 6869279 ή να αποστείλετε email στο: info@mitera.gr

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης