Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

ΥΓΕΙΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Μικροχειρουργικής Αγγείων και Νεύρων

tags :
ΥΓΕΙΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Μικροχειρουργικής Αγγείων και Νεύρων
Το σεμινάριο πρόκειται να επαναληφθεί τον Νοέμβριο του 2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Μικροχειρουργικής Αγγείων και Νεύρων, το οποίο συνδιοργανώθηκε από το ΥΓΕΙΑ και την Ελληνική Νευροχειρουργική Εταιρεία, με Επιστημονικό Υπεύθυνο, τον Δρ. Αλέξανδρο Ανδρέου, Διευθυντή της Β’ Νευροχειρουργικής Κλινικής και Επεμβατικής Νευροακτινολογίας του ΥΓΕΙΑ.
Οι εκπαιδευόμενοι ήταν ειδικευόμενοι ή νέοι ειδικευμένοι νευροχειρουργοί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν εντατική εκπαίδευση στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου, με τη βοήθεια χειρουργικού μικροσκοπίου, σε όλες τις τεχνικές της μικροχειρουργικής των αγγείων και νεύρων, υπό την καθοδήγηση πεπειραμένων εκπαιδευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Καθηγητές Νευροχειρουργικής, όπως ο Prof. Gerhard Bavinzski, του Πανεπιστημίου της Βιέννης, αλλά και διακεκριμένοι μικροχειρουργοί, όπως η Δρ. Βλαστού Αικατερίνη, μετέδωσαν την εμπειρία τους και καθοδήγησαν τους εκπαιδευόμενους στην επιτυχή εκτέλεση περίτεχνων ασκήσεων.
Οι συμμετέχοντες στο τέλος του Σεμιναρίου συμπλήρωσαν ανώνυμο ερωτηματολόγιο, όπου  διατύπωσαν εγκωμιαστικές κριτικές εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους , σχετικά με την ποιότητα της εκπαίδευσης που έλαβαν.
Το σεμινάριο πρόκειται να επαναληφθεί τον Νοέμβριο του 2023, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους εκπαιδευόμενους να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην μικροχειρουργική του εγκεφάλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης