Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Ποιοι ξένοι κτίζουν θέσεις στην Fourlis

tags :
Ποιοι ξένοι κτίζουν θέσεις στην Fourlis
FOURLIS (από τον ειδικό συνεργάτη μας): Την ανακοίνωση της Fidelity, περί κατοχής ποσοστού άνω του 5% στον Φουρλή, οι μυημένοι το γνωρίζετε.

Αλλά την είσοδο αμερικανικών, καναδικών και γερμανικών χαρτοφυλακίων στην μετοχή της ελληνικής εταιρείας, το «Χ» σήμερα σας την αποκαλύπτει!
Η μετοχή του Φουρλή, από τα 6 ευρώ (όπου σας είχαμε πει να κατοχυρώσετε τα κέρδη σας), βρέθηκε στα 3 ευρώ, με πτώση κατά 50% και με κλείσιμο στα 3,30 ευρώ την περασμένη Πέμπτη.

Αντιλαμβάνεστε ότι για μία τέτοια μετοχή - και ας ετοιμάζεται η εταιρεία να ανακοινώσει και πάλι ζημίες για τη χρήση του 2014 - το ενδιαφέρον από ξένα funds διευρύνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Ήδη, η Fidelity, ανακοίνωσε ότι κατέχει ποσοστό άνω του 5%, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο ξένος θεσμικός που παίρνει θέση στη μετοχή του Φουρλή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, επενδυτικοί κολοσσοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, αλλά και τη Γερμανία, χτίζουν θέση στον Φουρλή, στα επίπεδα μεταξύ των 2,80 - 3,50 ευρώ!

Πρόκειται για τους εξής κυριότερους ξένους, μεταξύ άλλων, θεσμικούς:

*** Την Standard Life Assurance Company, που κατέχει πάνω από 2 εκατ. μετοχές και είναι η 4η μεγαλύτερη ασφαλιστική του Καναδά, με ενεργητικό 43,5 δισ. δολ.

*** Την MM Asset Management Limited, επίσης καναδικό χαρτοφυλάκιο.

*** To VA College American Smallcap World, με πάνω από 2 εκατ. μετοχές επίσης

*** To fund, JP Morgan Asset Management

*** Το fund, DFA, με 450.000 και πλέον μετοχές

*** Και από τη Γερμανία, το Allianz Global Investors, της Φρανκφούρτης, με άνω των 460.000 μετοχών

Aπό το φύλλο του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ το Σάββατο 14.12

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης