Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Κορρές: Το δελτίο τύπου με τα αποτελέσματα 3μήνου τον... αδικεί!!

tags :
Κορρές: Το δελτίο τύπου με τα αποτελέσματα 3μήνου τον... αδικεί!!

Κατωτέρω παραθέτουμε το Δελτίο τύπου της εταιρείας...

Εκείνο όμως που παρατηρούμε, είναι δεν προβάλεται -όπως έπρεπε- η σημαντική αύξηση στη καθαρή κερδοφορία που ενισχύθηκε σε ποσοστό 33,3% (και όχι 29% όπως αναφέρεται, στο τέλος της παράθεσης των μεγεθών...) 

____________________


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Α’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΡΕΣ





ΚΟΡΡΕΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2016 



  •  ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
  •  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
  •  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ
Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης κατέγραψαν τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου ΚΟΡΡΕΣ το πρώτο τρίμηνο του 2016, σημειώνοντας αύξηση τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και λειτουργικής κερδοφορίας.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 5%, στα 17,7 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2016 από 16,9 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2015, αποτέλεσμα της θετικής πορείας της δραστηριότητας του Ομίλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στις στρατηγικές αγορές του εξωτερικού.

Στις διεθνείς αγορές, καταγράφηκε συνολικά 7% ανάπτυξη στις πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2016 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2015.

Πρωταγωνιστές στην ανάπτυξη ήταν οι αγορές προτεραιότητας-Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Νορβηγία- σημειώνοντας 24% αύξηση.

Αυξητική ήταν και η πορεία των πωλήσεων στην Ελλάδα – +4% – συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του 2015, επιβεβαιώνοντας την υψηλή απόδοση του ολοκληρωμένου πλάνου επικοινωνίας και προώθησης του Ομίλου.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων EBITDA, ανήλθαν στα 4,5 εκατ. ευρώ από 4,4 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015, αποτέλεσμα της θετικής πορείας της δραστηριότητας του Ομίλου.

Τα καθαρά αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, ανήλθαν στα 2,0 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2016 από 1,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2015, που αντιστοιχεί σε αύξηση 33%.

________________

Νωρίτερα δημοσιεύθηκε αυτοτελές το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της εταιρείας... Δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης