Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

MIG: Στις 21/5 η ΓΣ

tags :
MIG: Στις 21/5 η ΓΣ
Κατόπιν της από 26.4.2010 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με την επωνυμία "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ", καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 21.5.2010, ώρα 09.00 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της "Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.", επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ. 24 Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, για να αποφασίσουν επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή και έγκριση των Ατομικών και Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2009 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2009.
3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την εταιρική χρήση 2010.
4. Υποβολή και έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Αμοιβών και Προσλήψεων (Nomination and Remuneration Committee) προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων.
5. Έγκριση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.
6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. - Ορισμός Ανεξαρτήτων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
7. Εκλογή Μελών της Επιτροπής Αμοιβών και Προσλήψεων (Nomination & Remuneration Committee) της Εταιρίας.
8. Εκλογή Μελών Ελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008.
9. Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/1920.
10. Αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 και 2 του κ.ν. 2190/1920.
11. Τροποποίηση των άρθρων 20 (Εξουσία - Αρμοδιότητες Διοικητικού Συμβουλίου) και 23 (Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου) του Καταστατικού της Εταιρίας.
12. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών της Εταιρίας, με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.
13. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με την επιστροφή μετρητών στους μετόχους, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Περαιτέρω τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.
14. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με έκδοση νέων μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον, με καταβολή μετρητών συντελούμενη μέσω της δυνατότητας επανεπένδυσης από τους μετόχους της επιστροφής κεφαλαίου. - Περαιτέρω τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού. - Καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών και των λοιπών όρων της αύξησης. - Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. - Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την διάθεση και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς και κάθε συναφούς θέματος.
15. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας συμφώνως προς το άρθρο 13 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 3.6.2010, ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 16.6.2010, ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.
Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση και σε οποιαδήποτε τυχόν Επαναληπτική αυτής, οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ?υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Ε.Χ.Α.Ε.) (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει ο Χειριστής ή η Ε.Χ.Α.Ε. αντιστοίχως, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 24, Αμαρούσιο Αττικής) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ή οιασδήποτε τυχόν Επαναληπτικής αυτής.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης