Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Millennium bank στηρίζει την Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Η Millennium bank στηρίζει την Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Η Millennium bank, απαντώντας στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες χρηματοδότησης επενδύσεων σε τεχνολογίες εκμετάλλευσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας, προχώρησε στη δημιουργία ειδικά σχεδιασμένων χρηματοδοτικών προϊόντων για:

 

Χρηματοδότηση Επενδυτικών Δαπανών ή/και
-  Προεξόφληση Δημόσιας Επιχορήγησης

Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν επιχειρηματικές ανάγκες που αφορούν σε κεφάλαιο κίνησης ή σε προεξόφληση επιχορήγησης μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004, για την αγορά, ανάπτυξη και λειτουργία φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος έως 150KW.

Οι ενέργειες αυτές είναι το αποτέλεσμα της συμμετοχής της Millennium bank στο Έργο «FINA-RET» της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Πρόγραμμα Intelligent Energy Europe), που αφορά στον σχεδιασμό καινοτόμων χρηματοδοτικών προϊόντων, για τη στήριξη επενδύσεων σε τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά και εξοικονόμησης ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Millennium bank συμμετέχει από το 2007 σε κοινοπραξία επτά ευρωπαϊκών οργανισμών και εταιρειών, ενώ σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων ΒΡΜ Α.Ε., η Τράπεζα διοργάνωσε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ημερίδα, με θέμα «Πλαίσιο xρηματοδότησης και ανάπτυξης μικρού & μεσαίου μεγέθους επενδύσεων σε τεχνολογίες Α.Π.Ε. & Ε.Ε.». 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του FINA-RET καθώς και οι προοπτικές χρηματοδότησης μικρής κλίμακας επενδύσεων σε τεχνολογίες εκμετάλλευσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας από την Millennium bank.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης