Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Cyprus Popular: Μεταβίβαση δικαιωμάτων ψήφου από την Dubai Financial Group στον Joseph Iskander ενόψει έκτακτης Γ.Σ.

Cyprus Popular: Μεταβίβαση δικαιωμάτων ψήφου από την Dubai Financial Group στον Joseph Iskander ενόψει έκτακτης Γ.Σ.
Μεταβίβαση δικαιωμάτων ψήφου από την Dubai Financial Group στον Joseph Iskander πραγματοποιήθηκε ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Cyprus Popular Bank.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
1. Η Dubai Financial Group ενημέρωσε εγγράφως την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τον Εκδότη ότι χορήγησε πληρεξούσιο στον Joseph Iskander όπως, κατά την Τακτική και την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων του Εκδότη της 21ης Ιουνίου, 2012, ασκήσει κατά την κρίση του 301.140.188 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε 301.140.188 μετοχές του Εκδότη, ήτοι σε ποσοστό 18.69% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.
2. Ο Joseph Iskander ενημέρωσε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τον Εκδότη ότι, κατά την Τακτική και την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Εκδότη της 21ης Ιουνίου, 2012, δικαιούται να ασκήσει κατά την κρίση του 301.140.188 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε 301.140.188 μετοχές του Εκδότη, ήτοι σε ποσοστό 18.69% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας, δυνάμει πληρεξουσίου που του χορηγήθηκε από μέτοχο του Εκδότη.  Μετά το πέρας των Γενικών Συνελεύσεων το ανωτέρω πρόσωπο θα παύσει να κατέχει τα προαναφερθέντα δικαιώματα ψήφου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης