Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Τιμητικές διακρίσεις για το ΤΤ

Τιμητικές διακρίσεις για το ΤΤ
Τρεις τιμητικές διακρίσεις απέσπασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ- Γεώργιος Ουζούνης 2009» που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Ethos Media S.A.
Ανάμεσα σε συνολικά 16 κατηγορίες βραβείων που απονεμήθηκαν σε εισηγμένες εταιρείες, το ΤΤ HELLENIC POSTBANK απέσπασε τα εξής βραβεία:  
-    «Καλύτερη Εταιρεία του Δημοσίου-2009», 2Ο βραβείο
-    «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη-2009», 2Ο βραβείο
-    «Καλύτερη Τράπεζα-2009», 3Ο βραβείο


Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού  Ταμιευτηρίου κ. Κλεάνθης Παπαδόπουλος σε τελετή που έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.  



Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δήλωσε: « Αυτά τα βραβεία ανήκουν στους εργαζόμενους, στους καταθέτες και στους πελάτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Μέσα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, όλοι εμείς στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι, για να βελτιώσουμε τις συνθήκες στη χώρα μας ».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Επιχειρηματικού Συνεδρίου Investment Money Conference 2009, ενώ στην αξιολόγηση συμμετείχε το ευρύ επενδυτικό κοινό (μέσω της ιστοσελίδας www.hrima.gr και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week), όπου συνολικά ψήφισαν 1.163 αναγνώστες.

Την εγκυρότητα της διαδικασίας ανάδειξης των προς βράβευση εταιρειών εγγυήθηκε η εταιρεία ερευνών ALCO, η οποία ανέλαβε τη συλλογή και την επεξεργασία 100 απαντήσεων στα σχετικά ερωτηματολόγια-ψηφοδέλτια, που στάλθηκαν σε κορυφαίους παράγοντες του συνόλου των εισηγμένων στο Χ.Α εταιρειών, καθώς και των ΑΕΔΑΚ, ΑΧΕ και ΕΠΕΥ. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας συνέβαλαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος κατά 50%.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης