Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Απορρόφηση της Ταύρος από τη Eurobank Properties βάσει Σχεδίου Συγχωνεύσεως

Απορρόφηση της Ταύρος από τη Eurobank Properties βάσει Σχεδίου Συγχωνεύσεως
Στις 10/12/2010 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δημοσιότητας του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως με βάση το οποίο η EUROBANK PROPERTIES θα απορροφήσει την ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, οι μετοχές της οποίας ανήκουν κατά 100% στην απορροφούσα εταιρεία.
Από την 21/12/2010 θα είναι στη διάθεση της των μετόχων της EUROBANK PROPERTIES, στα γραφεία της εταιρείας ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Λεωφ. Κηφισίας, αρ. 117, 2ος όροφος, τηλ. 210 8774200) τα κατωτέρω έγγραφα:
α) το Σχέδιο Συμβάσεως Συγχωνεύσεως
β) η λογιστική κατάσταση της 31-7-2010 της EUROBANK PROPERTIES και ο ισολογισμός μετασχηματισμού της 31-7-2010 της ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, που συντάχθηκαν για το σκοπό της συγχώνευσης και
γ) οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και Εκθέσεις Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου των τριών τελευταίων χρήσεων των συγχωνευόμενων εταιρειών.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι μέτοχοι της EUROBANK PROPERTIES να λάβουν γνώση των ανωτέρω εγγράφων, τα οποία θα παραμείνουν στη διάθεσή τους επί ένα μήνα από την ανωτέρω ημερομηνία.
Μετά την παρέλευση του ανωτέρω διαστήματος, θα υπογραφεί η συμβολαιογραφική σύμβαση συγχωνεύσεως των δύο εταιρειών. Η απορρόφηση θα συντελεστεί με την καταχώριση της εγκριτικής απόφασης του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στο Μητρώο Α.Ε. των συγχωνευόμενων εταιρειών.
Κατόπιν των ανωτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 78 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει, δεν θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις των συγχωνευόμενων εταιρειών σχετικά με την προαναφερθείσα συγχώνευση.
Υπενθυμίζουμε ότι, επειδή όλες οι μετοχές της απορροφούμενης ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ανήκουν στην απορροφούσα EUROBANK PROPERTIES, δεν υφίσταται, σύμφωνα με τον νόμο, ανταλλαγή μετοχών από την ανωτέρω συγχώνευση.
Μαρούσι, 21 Δεκεμβρίου 2010
Οι συγχωνευόμενες εταιρείες
Eurobank Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία και
ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης