Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέα προθεσμιακή κατάθεση “FLEXIPLUS” από την FBBank

tags :
Νέα προθεσμιακή κατάθεση “FLEXIPLUS” από την FBBank
Η FBBank, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταθετών, για ευελιξία και προνομιακούς όρους στις αποταμιεύσεις τους, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο των καταθετικών της προϊόντων τη νέα 12μηνη προθεσμιακή κατάθεση “FLEXIPLUS”, για κεφάλαια από €10.000, με ετήσια απόδοση 5,9% και τα χρήματα διαθέσιμα κάθε μήνα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι τόκοι της προθεσμιακής κατάθεσης καταβάλλονται μηνιαία, με αυτόματη πίστωση λογαριασμού, ο οποίος προσφέρει δωρεάν συναλλαγές στα ΑΤΜ όλων των Τραπεζών σε Ελλάδα και Ευρωζώνη, δίνοντας έτσι ένα επιπλέον εισόδημα στον καταθέτη.
Η νέα προθεσμιακή κατάθεση FLEXIPLUS διατίθεται με προνομιακό επιτόκιο 5% και στο τέλος του 12ου μήνα, η FBBank προσφέρει, εκτός από τους τόκους του μήνα, επιπλέον bonus ίσο με τους τόκους 60 ημερών, με αποτέλεσμα η συνολική μέση ετήσια απόδοση να διαμορφώνεται στο 5,9%.
O “FLEXIPLUS” διατίθεται και σε δολάρια ΗΠΑ από $10.000, με προνομιακό επιτόκιο 3,81% και την καταβολή bonus τους τόκους 60 ημερών στη λήξη του 12ου μήνα, που διαμορφώνει έτσι τη μέση ετήσια απόδοση σε 4,5%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης