Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Σημαντικά περιθώρια ανόδου για τις ΟΤΕ, ΜΥΤΙΛ και ΜΠΕΛΑ

tags :
Σημαντικά περιθώρια ανόδου για τις ΟΤΕ, ΜΥΤΙΛ και ΜΠΕΛΑ
Σε ανάλυσή της η Wood, βλέπει άρση του αδιεξόδου των συνομιλιών Ελλάδας και Ε.Ε. και δυσκολίες στη μετέπειτα χρονική περίοδο, χωρίς όμως να είναι αρνητική.

Γεγονός που πιστοποιείται και από το ποιες μετοχές και ποιας αγοράς απ' αυτές που παρακολουθεί, θεωρεί ως τις καλύτερες επενδυτικές επιλογές.

Ειδικότερα, η Wood, αναφέρει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και η οικονομία της θα βοηθηθεί από την πτώση του πετρελαίου και βλέπει ανάπτυξη 0,5% το 2015, 2% το 2016 και 3% το 2017.

Σε επίπεδο χρηματαγορών τώρα, από τις αγορές της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Τσεχίας και της Ελλάδας που παρακολουθεί σε μόνιμη βάση, εντάσσει στις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ επιλογές της τις μετοχές του ΟΤΕ, του Μυτιληναίου και της Jumbo.

Για τον ΟΤΕ δίνει τιμή-στόχο τα 12,40 ευρώ και διαβλέπει το μεγαλύτερο περιθώριο ανόδου (65%), ακολουθεί ο Μυτιληναίος με τιμή-στόχο τα 8,50 ευρώ και περιθώριο ανόδου 63% και η Jumbo με τιμή-στόχο τα 11,5 ευρώ και άνοδο 37,7%.

Έχει ιδιαίτερη σημασία, πάντως, να επισημανθεί ότι από τη σχετική λίστα της Wood, οι εν λόγω μετοχές έχουν το μεγαλύτερο περιθώριο ανόδου.



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης