Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Ελληνικός στρατός κοντά στα καινοτόμο ελληνικά προϊόντα DV4CAR.COM - Παγκόσμια κατοχυρωμένη πατέντα

Ο Ελληνικός στρατός κοντά στα καινοτόμο ελληνικά προϊόντα  DV4CAR.COM - Παγκόσμια κατοχυρωμένη πατέντα
Τα προϊόντα DV4CAR.COM κατασκευάζονται με βάση την παγκόσμια ευρεσιτεχνία που αντικαθιστά τις παραδοσιακές αλυσίδες χιονιού από τα οχήματα
Θετικός στο να εξετάσει το ενδεχόμενο να εντάξει στον εξοπλισμό των οχημάτων του τα ελληνικά καινοτόμα προϊόντα DV4CAR.COM 4X4 BIG που διαθέτουν την παγκόσμια κατοχυρωμένη πατέντα για αξεσουάρ που ξεκολλούν όλα τα οχήματα από λάσπη, άμμο και χιόνι είναι ο ελληνικός στρατός.
Τα προϊόντα DV4CAR.COM είναι 100% ελληνικών συμφερόντων και κατασκευάζονται με βάση την παγκόσμια ευρεσιτεχνία που αντικαθιστά τις παραδοσιακές αλυσίδες χιονιού από τα οχήματα.
Πρόκειται για μια εφαρμογή με κύριο πλεονέκτημα τον ιδιαίτερο απλό και εύκολο τρόπο τοποθέτησης στους τροχούς των οχημάτων, αντιθέτως με τη δύσκολη και χρονοβόρα τοποθέτηση των παραδοσιακών αντιολισθητικών αλυσίδων.
Είναι προϊόντα που ξεκολλάνε τα οχήματα από λάσπη, άμμο και χιόνι και είναι τα μόνα στην διεθνή αγορά που απεγκλωβίζουν με απόλυτη επιτυχία φορτηγά και 4Χ4 που έχουν κολλήσει στην έρημο!
Ήδη, μέσα σε 19 μήνες από την πρεμιέρα τους στην διεθνή αγορά τα προϊόντα της DV4CAR.COM εξάγονται σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής αλλά και την Αυστραλία.
Στα τέλη του 2013, στρατός ευρωπαϊκής χώρας ενδιαφέρθηκε να τα συμπεριλάβει στον σχεδιασμό του.
Είναι θετικό που ο ελληνικός στρατός είναι κοντά σε ελληνικά καινοτόμα προϊόντα που παράγονται στην χώρα μας δίνοντας εργασία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που εξάγουν τεχνογνωσία στο εξωτερικό και είναι σημαντικό ελληνικοί οργανισμοί να ενημερώνονται για αυτές.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης