Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαυρωτάς: Οι δηλώσεις Αυγενάκη περί νοθείας περισσότερο κάνουν ζημιά παρά ευνοούν τη ΝΔ

Μαυρωτάς: Οι δηλώσεις Αυγενάκη περί νοθείας περισσότερο κάνουν ζημιά παρά ευνοούν τη ΝΔ
Πρόκειται για δηλώσεις συσπείρωσης του εκλογικού σώματος της ΝΔ υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την θέση ότι οι δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη περί νοθείας στις εκλογές περισσότερο ζημιά κάνουν παρά ευνοούν τη ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτάς.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Μαυρωτάς υποστήριξε ότι πρόκειται για δηλώσεις συσπείρωσης του εκλογικού σώματος της ΝΔ, παρά ότι υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.
«Αυτό το ενδεχόμενο (της αλλοίωσης) έχει φύγει από το μυαλό των ψηφοφόρων, όπως ισχύει και για τις πανελλήνιες εξετάσεις που χρησιμοποίησε ως παράδειγμα» είπε ο κ.Μαυρωτάς.
Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ (προερχόμενης από το Ποτάμι), Κατερίνας Μάρκου περί ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ.Μαυρωτάς διερωτήθηκε: «Δηλαδή δε θα στηρίξει τον Βέμπερ που είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών;».
Ο κ.Μαυρωτάς εκτίμησε ότι το Ποτάμι πρέπει να κατέβει και στις εθνικές εκλογές ενώ είπε ότι δεν θα εισακουστεί η πρόταση Θεοδωράκη για ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.
Ως προς τις ευρω-εκλογές, ζήτησε να μη στρέψουμε την προσοχή μας μόνο στο εσωτερικό σκηνικό, να κοιτάξει ο κόσμος και έξω από τη γυάλα του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης