Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Στροφή 180 μοιρών από τη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ζαχαριάδης: Στροφή 180 μοιρών από τη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Θα υπάρξει σύγκρουση Μητσοτάκη – Σαμαρά για τις Πρέσπες είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Για στροφή 180 μοιρών από τη ΝΔ όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος εκτίμησε πως θα υπάρξει στο μέλλον σύγκρουση Κ. Μητσοτάκη με Αντώνη Σαμαρά.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Ζαχαριάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλου
«Κάλλιο μετεκλογικά παρά ποτέ.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος με τις δηλώσεις του έδωσε πολιτικά διαπιστευτήρια για το status quo της περιοχής» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης για τις αλλαγές στο ΣΕΠΕ και για το γαλάζιο σχέδιο μείωσης των φόρων.
«Το ΣΔΟΕ μετά από 24 χρόνια λειτουργίας με τα αρνητικά και τα θετικά του παύει να υπάρχει» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι κάνει μια κίνηση που θα χαλαρώσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
«Δε θέλουμε κάποιοι να πίνουν στην υγεία των κορόιδων και να κάνουν πάρτι» ανέφερε ο κ.Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι η καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος είναι ζήτημα δημοκρατίας και έχει να κάνει με την τήρηση των κανόνων στην αγορά.
Όσον αφορά τις μειώσεις φόρων είπε ότι είναι αδύνατον να εφαρμοστούν στο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης