Τελευταία Νέα
Πολιτική

Pittella (Eυρωσοσιαλιστές): Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δυσκολεύει την αντιμετώπιση της κρίσης

tags :
Pittella (Eυρωσοσιαλιστές): Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δυσκολεύει την αντιμετώπιση της κρίσης
Ο σχηματισμός κυβέρνησης συνασπισμού με τις προοδευτικές δυνάμεις θα ήταν ο πιο αποτελεσματικός σύμφωνα με τον Ευρωπαιό πολιτικό
Τον προβληματισμό του για τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ εκφράζει ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Gianni Pittella.
Ωστόσο ο Gianni Pittella εκφράζει την πεποίθηση ότι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας θα ενταχθεί στον αγώνα της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών χωρίς να επηρεάζεται από λαϊκίστικη ρητορική.
Σε ανακοίνωσή του ο G. Pittella διατυπώνει επιφυλάξεις «για το κατά πόσο η απόφαση να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας με το κεντροδεξιό κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ο σωστός δρόμος προς τα εμπρός».
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης συνασπισμού με τις προοδευτικές δυνάμεις θα ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση της ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης» σημειώνει ο Gianni Pittella και προσθέτει:
«Παρ’ όλα αυτά, είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο με την Αθήνα για να αλλάξουμε την Ευρώπη μαζί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης