Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης για Κεντροαριστερά: Ο δρόμος για το νέο προοδευτικό κίνημα έχει χαραχθεί

Θεοδωράκης για Κεντροαριστερά: Ο δρόμος για το νέο προοδευτικό κίνημα έχει χαραχθεί
Να προχωρήσουμε, οποιεσδήποτε καθυστερήσεις, ατέλειες, τεχνικές δυσκολίες δεν αναιρούν τη μεγάλη μας απόφαση ανέφερε ο κ.Θεοδωράκης
Την θέση ότι «ο δρόμος για το νέο προοδευτικό Κίνημα έχει ήδη χαραχθεί» διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ύστερα από τη γνωστοποίηση της πρότασης της εταιρείας Vodafone για τις εσωκομματικές εκλογές στην Κεντροαριστερά βάσει της οποίας το νωρίτερο που μπορούν να γίνουν είναι τον ερχόμενο Φεβρουάριο και με κόστος ύψους 900.000 ευρώ.
«Να προχωρήσουμε.
O δρόμος για το νέο προοδευτικό Κίνημα έχει ήδη χαραχθεί.
Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις, ατέλειες, τεχνικές δυσκολίες δεν αναιρούν τη μεγάλη μας απόφαση.
Αντιθέτως, αν τις χειριστούμε με προσοχή και ενότητα μπορούμε σύντομα να εξασφαλίσουμε στους πολίτες μία ανοιχτή, σύγχρονη και ταυτοχρόνως αδιάβλητη διαδικασία που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στη χώρα μας» τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο κ. Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε τη στήριξή του στις προσπάθειες του καθηγητή Νίκου Κ. Αλιβιζάτου και των στελεχών που έχει επιλέξει για την επίλυση όλων των εκκρεμών ζητημάτων. «Περιμένουμε τις προτάσεις όλων όσοι μπορούν να αναλάβουν -και να εγγυηθούν- το έργο της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων και την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Και σύντομα, όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε σε θέση, όλοι οι υποψήφιοι, να υιοθετήσουμε την τεχνικά αρτιότερη λύση που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός ισχυρού ενιαίου φορέα» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης