Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το Nissan X - Trail 1.5 Hybrid 163 PS

Δοκιμάζουμε το Nissan X - Trail 1.5 Hybrid 163 PS
Η θετική αύρα που μας άφησε η έλευση της τέταρτης γενιάς X-Trail με την κορυφαία έκδοση e-4ORCE e-Power, δημιούργησε προσδοκίες και για την πιο… γήινη με τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 163 ίππων. Είναι το ίδιο καλό άραξε ή υστερεί σε σχέση με το υβριδικό «αριστούργημα» που δοκιμάσαμε προ μερικών εβδομάδων;
Αναμφίβολα η περίπτωση του X-Trail χρήζει μπόλικης μελέτης και ανάλυσης. Πριν από δύο και πλέον δεκαετίες η Nissan τόλμησε να μπει δυναμικά στη νεοσύστατη κατηγορία των SUV, κοντράροντας στα ίσα μοντέλα όπως το Toyota RAV4, Mitsubishi Outlander ή το Subaru Forester.
Από τότε είχαμε πολλές εξελίξεις, με κυριότερη αυτή της πρωτοφανής επιτυχίας του Qashqai, που άφησε στη σκιά ή μάλλον στο σκοτάδι το μεγαλύτερο SUV. Η τέταρτη γενιά του X-Trail ωστόσο έρχεται αποφασισμένη να διασχίσει το δικό της μονοπάτι, με όπλα της την συνολική πληρότητα, τις τεχνολογίες και την εμφάνιση.
Τα περισσότερα από αυτά τα αναφέραμε στην δοκιμή της έκδοσηςe-Power, ωστόσο αξίζει να υπενθυμίσουμε σχετικά με τη διαφορετική προσέγγιση που είχε το σχεδιαστικό τμήμα της Nissan σε σχέση με το… χαϊδεμένο Qashqai. Πιο αιχμηρό και επιβλητικό, διαθέτει λιγότερες καμπύλες και έντονες ακμές που το κάνουν να αρέσει και να τραβάει τα βλέμματα. (Διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης