Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Επίσημο: Στη Ferrari ο Lewis Hamilton μαζί με τον Leclerc!

Επίσημο: Στη Ferrari ο Lewis Hamilton μαζί με τον Leclerc!
Σε μια εκπληκτική εξέλιξη για τον κόσμο της Formula 1, η Mercedes ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Lewis Hamilton θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν 2024. Τελειώνει ο Sainz
Ταυτόχρονα, η Ferrari επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Χάμιλτον εξασφαλίζοντας τις υπηρεσίες του με πολυετές συμβόλαιο από το 2025.
Αυτή η αναπάντεχη ανακοίνωση έρχεται παρά το γεγονός ότι ο Χάμιλτον υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου με τη Mercedes μόλις το περασμένο καλοκαίρι, καλύπτοντας τις σεζόν 2024 και 2025.
Ωστόσο, ο Βρετανός θρύλος των αγώνων επέλεξε ένα νέο κεφάλαιο στην ένδοξη καριέρα του, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τη Ferrari ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση του υπάρχοντος συμβολαίου του.
Η αποχώρηση του Χάμιλτον σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, ολοκληρώνοντας μια αξιοσημείωτη 12ετή θητεία στη Mercedes, μια ομάδα στην οποία εντάχθηκε το 2013, ενορχηστρώνοντας μια θεαματική μετακίνηση από τη McLaren, όπου έκανε το ντεμπούτο του το 2007 και κατέκτησε τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο το 2008 (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης