Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

To Cybertruck βουτάει στα βαθιά

To Cybertruck βουτάει στα βαθιά
Ο Elon Musk διαφημίζει τη δυνατότητα του Cybertruck να λειτουργεί ως «σκάφος» για μικρά χρονικά διαστήματα, υποστηρίζοντας με αυτοπεποίθηση την ικανότητά του να διασχίζει ποτάμια, λίμνες, ακόμη και σχετικά ήρεμες θάλασσες
Το μυστικό για αυτή την αμφίβια ικανότητα του Cybertruck βρίσκεται στην ειδική λειτουργία «Wade Mode», η οποία είναι προσβάσιμη μόνο μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας εκτός δρόμου.
Η λειτουργία απαιτεί έως και 10 λεπτά για να ασφαλίσει το πακέτο μπαταρίας για βύθιση σε βαθιά νερά, παρέχοντας ένα slot 30 λεπτών πριν από την αυτόματη απενεργοποίηση. Σημειωτέον, οποιαδήποτε ζημιά προκύψει κατά τη διάρκεια του Wade Mode δεν καλύπτεται από την εγγύηση της Tesla.
Το κανάλι TechRax στο YouTube αποφάσισε να δοκιμάσει αυτούς τους ισχυρισμούς, υποβάλλοντας το Cybertruck σε πολλαπλά περάσματα από νερό σε διάφορα βάθη.
Είναι εντυπωσιακό ότι το ηλεκτρικό pickup αντιμετώπισε την πρόκληση, χωρίς να επιδείξει καμία απώλεια κίνησης ή αισθητή δυσκολία, ακόμη και όταν η στάθμη του νερού ξεπέρασε το μπροστινό καπό (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης