Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Dacia Spring Extreme Electric 65: Με το φτηνότερο ηλεκτρικό της αγοράς

tags :
Dacia Spring Extreme Electric 65: Με το φτηνότερο ηλεκτρικό της αγοράς
Τα τελευταία χρόνια τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπαίνουν ολοένα και συχνότερα στο κάδρο της καθημερινής μας ζωής. Όχι όμως και στις επιλογές μας αφού παραμένουν ακριβά
Το Spring λοιπόν έρχεται να απορρίψει τους όποιους ενδοιασμούς στο θέμα της τιμής, καθώς είναι το πιο οικονομικό ηλεκτρικό που κυκλοφορεί στην κατηγορία του.
Και ποια είναι η κατηγορία του; θα μπορούσε να το αποκαλέσει κάποιος compact SUV, μικρό crossover ή έστω υπερυψωμένο supermini.
Κάπου εκεί πάντως κατατάσσεται το μικρό ηλεκτρικό της Dacia, καθώς το μήκος του αγγίζει τα 3,73 μέτρα, το ύψος τα 1,51 μέτρα και το χωρίζουν 15 εκατοστά από το έδαφος.
Αφήσαμε για το τέλος το φάρδος, καθώς τα 1,58 μέτρα το κάνουν ιδιαίτερα ευέλικτο και εύκολο στα περάσματα του εντός πόλης, ενισχύοντας το σκεπτικό του αστικού μοντέλου.
Είναι ένα συμπαθητικό μικρό με όμορφη διχρωμία, ουδέτερη εμφάνιση και επιβλητικό σήμα DC στο εμπρός μέρος, μέσα στο οποίο θα βρει κανείς την υποδοχή φόρτισης.
Δύσκολα θα το λατρέψεις για κάποιο σχεδιαστικό του αριστούργημα αλλά ακόμη πιο δύσκολα θα το μισήσεις, καθώς κατέχει την τέχνη του να αρέσει σε μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού. (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης