Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Σαουδικής Αραβίας: 2 στα 2 για τον Verstappen

GP Σαουδικής Αραβίας: 2 στα 2 για τον Verstappen
Αν περιμένετε κάτι διαφορετικό, τότε πέσατε έξω. Η Red Bull δείχνει πως είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Όπως και ο Verstappen που ανέβηκε για 100η φορά στο podium. Οι Perez και Leclerc συμπλήρωσαν το βάθρο στην Τζέντα
Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Red Bull να δείχνει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό και με τον Perez να πετάγεται μπροστά από τον Leclerc. Ο Verstappen είχε μία πολύ άνετη νίκη τερματίζοντας τον αγώνα 13,6 δεύτερα μπροστά από τον team-mate του και 18,6 δεύτερα από τον Leclerc. Έτσι, απλά…
Αναλυτικότερα, ο Max Verstappen είχε μια κυρίαρχη εμφάνιση στη Τζέντα εξασφαλίζοντας ένα πειστικό «1-2» για τη Red Bull. Ο αγώνας είχε αρκετές ανατροπές με τον Verstappen να προηγείται από την αρχή μέχρι το τέλος.
Οι πρώτες στιγμές του αγώνα σημαδεύτηκαν από την εκκίνηση των Verstappen και Leclerc, με τον Verstappen να παίρνει γρήγορα την πρωτοπορία.
Ο Perez, κάνοντας μια δυνατή κίνηση από την τρίτη θέση, πέρασε τον Leclerc.
Παρά την ατυχία του Lance Stroll που έφερε το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα, οι Verstappen και Perez διατήρησαν την πρωτοπορία τους (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης