Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την σούπερ πολυτελή Mercedes-Benz EQE 350+

tags :
Δοκιμάζουμε την σούπερ πολυτελή Mercedes-Benz EQE 350+
Η ηλεκτρική εκδοχή της E-Class μας δείχνει ξεκάθαρα πως ένα ηλεκτρικό σεντάν όχι μόνο μπορεί να είναι πολυτελές, αλλά επιβάλλεται κιόλας
Ειδικά όταν φέρει ένα τόσο βαρύ όνομα όπως αυτό της Mercedes-Benz.
Η γερμανική φίρμα ήταν από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο της αυτοκίνησης που έσπευσαν να δείξουν την αγάπη τους ή έστω την εμπιστοσύνη τους στην αμιγώς ηλεκτρική τεχνολογία.
Από τις πρώτες απόπειρες βέβαια μέχρι να φθάσουμε στη σειρά EQ, οι Γερμανοί πέρασαν από πολλές συμπληγάδες, για να καταλήξουν στο σήμερα.
Το παρόν λοιπόν οφείλει να προσφέρει στον απαιτητικό καταναλωτή της φίρμας με σήμα το αστέρι ό,τι έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα. Φινέτσα, στυλ, premium χαρακτήρα, επιδόσεις, άνεση και ξεγνοιασιά.
Μπορεί όμως να έχει κάποιος όλο αυτό το πακέτο στα χέρια του με ένα όχημα που μπαίνει στην πρίζα; Ας δούμε ένα-ένα τα ζητούμενα στην περίπτωση της εισαγωγικής έκδοσης της EQE, την 350+.
Πρώτα από όλα δεν μπορείς να αφήσεις ασχολίαστο το μέγεθός της, καθώς τα σχεδόν 5 μέτρα σε μήκος (4,946 μέτρα για την ακρίβεια) όχι απλά δεν κρύβονται, αλλά σου κρύβουν το οπτικό πεδίο μόλις τη βλέπεις μπροστά στα μάτια σου.
Λίγο οι διαστάσεις, λίγο η φινετσάτη εμφάνιση με τον «κουπέ» σχεδιασμό, την ενιαία μαύρη μάσκα και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος και τρως ένα μικρό σκάλωμα μέχρι να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.
Στο πίσω μέρος, η εικόνα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή καθώς η φωτεινή κόκκινη LED λωρίδα εκτείνεται από άκρη σε άκρη, διαγράφοντας ένα κομψό σχέδιο και ενώνοντας τα πίσω φωτιστικά σώματα με τέχνη.
Το μαύρο κυριλάτο μεταλλικό χρώμα «σπάει» μονάχα με τα LED, το logo της φίρμας και το σήμα EQE 350+, με τις χρωμιομένες οριζόντιες πινελιές χαμηλά να υπογράφουν το κομψό αποτέλεσμα (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης