Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Επίσημα το νέο Opel Grandland – Με βενζίνη και ρεύμα

Επίσημα το νέο Opel Grandland – Με βενζίνη και ρεύμα
H κορυφαία έκδοση Grandland με την εντυπωσιακή μπαταρία 98 kWh και 230 ίππους, που μοιράζεται με το Peugeot e-3008, παρέχει μια εξαιρετική αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση
Φουντώνει η κατηγορία των οικογενειακών SUV αφού μετά τα νέα Peugeot 3008 και VW Tiguan έρχεται να προστεθεί και το ολοκαίνουργιο Grandland της Opel. Διαθέσιμο από το φθινόπωρο.
Η Opel αποκαλύπτει την επόμενη γενιά του Grandland, μιας ναυαρχίδας SUV (πάνω από το νέο Frontera) που έχει στόχο μία καλύτερη εμπορικά πορεία προσφέροντας εκδόσεις βενζίνης και ηλεκτρικές, ελκυστική σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία. Ακολουθώντας το σχεδιαστικό στιλ προκατόχου του, αλλά με μια πιο εμφατική Vizor μάσκα, το νέο Grandland έχει για πρώτη φορά ηλεκτρική έκδοση βασισμένο στην πλατφόρμα STLA Medium της Stellantis.
Συγκεκριμένα, η κορυφαία έκδοση Grandland με την εντυπωσιακή μπαταρία 98 kWh και 230 ίππους, που μοιράζεται με το Peugeot e-3008, παρέχει μια εξαιρετική αυτονομία έως 700 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Με δυνατότητες ταχείας φόρτισης 160 kW, επιτυγχάνοντας 0-80% χωρητικότητα σε μόλις 26 λεπτά, επαναπροσδιορίζει την ευκολία για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων.
Θα υπάρχει και μικρότερη έκδοση με μπαταρία 73 kWh και ισχύ 213 ίππων, όπως και η τετρακίνητη των 320 ίππων με δύο μοτέρ και με την μεγάλη μπαταρία. Όπως και στο Peugeot 3008 θα υποστηρίζεται προαιρετικά AC φόρτιση 22 kW.
Την ηλεκτρική γκάμα συμπληρώνει η plug-in υβριδική έκδοση, που διαθέτει έναν ισχυρό συνδυασμό ενός τρικύλινδρου βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων και μιας μπαταρίας ικανής για περίπου 80 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης