Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το οικονομικό Mitsubishi Colt 1.0 T

tags :
Δοκιμάζουμε το οικονομικό Mitsubishi Colt 1.0 T
Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά αλλά και ούτε θα είναι η τελευταία που οι αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν πράξη το «rebadging» και παρουσιάζουν ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικά εμπορικά σήματα
Στην περίπτωση μας, το Colt της Mitsubishi φόρεσε τη “φόρμα” του Clio της γαλλικής Renault, προκειμένου η ιαπωνική εταιρεία να επανασυστηθεί σε μια κατηγορία που μέχρι τώρα δεν είχε παρουσία.
Βλέπετε το Euro 7 έχει αλλάξει τα δεδομένα στον προγραμματισμό πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών, με τη Mitsubishi πραγματικά να βρίσκει με τον τρόπο αυτό, το δούρειο ίππο που χρειαζόταν προκειμένου να μπει στη μάχη των ευρωπαϊκών πωλήσεων, τόσο με το Colt, όσο και με το ASX στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.
Κάνοντας αρχή με το Mitsubishi Colt, αφού στο γκαράζ του Caroto έχουμε και το ASX, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε για μια ακόμη φορά την υπεροχή της ιαπωνικής (πιο εύστοχα της γαλλικής) κατασκευής, αφού ήδη έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στους ελληνικούς δρόμους.
Πώς θα ξεχωρίσετε το Mitsubishi Colt ; Από την εμπρόσθια μάσκα με το σήμα της Mitsubishi αλλά και με την αναγραφή του πλήρους ονόματος της ιαπωνικής φίρμας στην πίσω πόρτα του πορτμπαγκάζ.
Εξωτερικά το Mitsubishi Colt διακρίνεται για την κομψότητα του και τις καμπύλες που «χαϊδεύουν» τις γωνίες του αυτοκινήτου.
Η οπτική υπεροχή του Colt είναι δεδομένη και πραγματικά οι σχεδιαστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να το δημιουργήσουν (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης