Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Το νέο Ford Kuga πάτησε Ελλάδα

tags :
Το νέο Ford Kuga πάτησε Ελλάδα
Το νέο Ford Kuga βρίσκεται στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων Ford σε ολόκληρη την Ελλάδα και σας περιμένει να το δείτε από κοντά για να ανακαλύψετε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματά του και να παραγγείλετε την έκδοση που σας ταιριάζει
Το νέο Ford Kuga με μια ματιά: Με εντυπωσιακή νέα σχεδίαση: Η ακόμα πιο δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση σχεδίαση του νέου Ford Kuga αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις υψηλότερες δυνατότητές του. Το νέο SUV της Ford ξεχωρίζει για τη νέα εμπρός όψη, με την τολμηρή σχεδίαση της μάσκας να πλαισιώνεται από μια coast-to-coast μπάρα φώτων LED, η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος και καταλήγει απρόσκοπτα στους νέους full LED προβολείς.
Το μπλε οβάλ σήμα της Ford δεσπόζει τώρα σε περίοπτη θέση στο κέντρο της μάσκας, ενώ χαρακτηριστικό είναι επίσης το φουσκωμένο καπό και οι έντονες ακμές του, που τονίζουν τη δύναμη του Kuga.
Με εκδόσεις που κάνουν την διαφορά: Το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε τρεις εκδόσεις με κάθε μια να διαθέτει διαφορετική ταυτότητα και χαρακτήρα.
Για παράδειγμα, η Titanium παρέχει τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης