Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Οδηγούμε τα smart #1 και smart #3 στην Ελλάδα

Οδηγούμε τα smart #1 και smart #3 στην Ελλάδα
Μέχρι να ξεκινήσει το εμπορικό λανσάρισμα των Smart στην χώρα μας η ελληνική αντιπροσωπεία μας διέθεσε τα πρώτα αυτοκίνητα με γερμανικές πινακίδες για μία πρώτη εμπειρία
Τα νέα μοντέλα της smart, το smart #1 και το smart #3, έχουν ήδη φτάσει στην Ελλάδα και είναι έτοιμα να συστηθούν στο ελληνικό κοινό. Αν και οι τιμές των μοντέλων αυτών ανακοινώθηκαν, η διαδικασία παραγγελίας θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.
Οι πρώτες παραδόσεις των smart #1 και smart #3 αναμένονται το φθινόπωρο, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές μια νέα επιλογή στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων.
Στο caroto είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για λίγες ώρες τα νέα μοντέλα της κινεζο-γερμανικής φίρμας (ανήκει σε αναλογία 50/50 στις Geely/Daimler), αφού από τον Μάρτιο του 2019, η smart λειτουργεί ως κοινοπραξία μεταξύ της Geely και της Mercedes-Benz.
Η συνεργασία μεταξύ της Mercedes-Benz και της Geely αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της μάρκας smart.
Σε αυτό το πλαίσιο, η Mercedes-Benz θα αναλάβει τη σχεδίαση των νέων μοντέλων, ενώ η Geely θα είναι υπεύθυνη για τη μηχανολογική εξέλιξη και την παραγωγή (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης