Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Alfa Romeo Tonale: Πιο ελκυστική από ποτέ!

Alfa Romeo Tonale: Πιο ελκυστική από ποτέ!
Σταματήστε να κάνετε όνειρα! Η απόκτηση της συναρπαστικής Tonale είναι πιο προσιτή από κάθε άλλη φορά με εισαγωγική τιμή 39.500€ και χρηματοδοτικά προγράμματα με μηνιαία δόση από 295€.
Η Tonale είναι ένα από τα πιο δυναμικά C-SUV που μπορεί να αποκτήσει κάποιος σήμερα, ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία και την κληρονομιά της Alfa Romeo σε ένα μεταμοντέρνο και ολοκληρωμένο σύνολο.
Με μια πρώτη ανάγνωση θα σκεφτεί κάποιος ότι SUV υπάρχουν πολλά. Κανένα όμως δεν εκπέμπει το κύρος και την αίγλη που έχει μία Alfa Romeo και δη μία Tonale.
Το μοντέλο διατίθεται με όφελος έως 3.200 € για τον πελάτη, κάτι που σημαίνει εισαγωγική τιμή 39.500 για την έκδοση Hybrid 130 HP και μόλις 1.000 € επιπλέον για την Hybrid 160, στην οποία όλα τα μεταλλικά χρώματα πλην του πράσινου έχουν μηδενική επιβάρυνση.
Οι τιμές αφορούν στο υπερπλήρες επίπεδο εξοπλισμού Sprint που περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, οθόνη infotainment 10,25 ιντσών με σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στο κάθισμα του οδηγού, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αισθητήρα ποιότητας αέρα, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, ενεργό cruise control, ασύρματο Apple CarPlay/ Android Auto και πεντάλ αλουμινίου(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης