Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Βελγίου – Κατατακτήριες: Ταχύτερος ο Verstappen, η pole στον Leclerc!

tags :
GP Βελγίου – Κατατακτήριες: Ταχύτερος ο Verstappen, η pole στον Leclerc!
Ταχύτερος όλων o Verstappen που ωστόσο δεν θα βρεθεί στην pole position επειδή έχει δεχθεί ποινή 10 θέσεων διότι η RB20 άλλαξε τον V6 της και ξεπέρασε το όριο των 4 επιτρεπόμενων κινητήρων τη σεζόν.
Έτσι, θα ξεκινήσει 11ος, ενώ από τις πρώτες θέσεις θα εκκινήσουν οι Leclerc και Perez έχοντας πίσω τους τον Hamilton και τις McLaren των Norris και Piastri. Αύριο στις 16:00 ο αγώνας στο Σπα.
Ο Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες του Grand Prix του Βελγίου, όπου ο Charles Leclerc της Ferrari έκανε μια απρόσμενη ανατροπή, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση και αποτρέποντας τον Sergio Perez να πάρει την pole λόγω της ποινής του Verstappen.
Σε μία… δροσερή σειρά κατατακτήριων όπου οι οδηγοί χρησιμοποίησαν τα ενδιάμεσα ελαστικά καθ’ όλη τη διάρκεια, οι ομάδες είχαν διαφορετικές στρατηγικές για το Q3.
Ο Verstappen και οι οδηγοί της Ferrari σταμάτησαν για να αλλάξουν σε φρέσκα ελαστικά, ενώ τα μονοθέσια των Mercedes και McLaren συνέχισαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Q3.
Ο Verstappen κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια, με το χρόνο του 1:53,159 στο τέλος των αρχικών προσπαθειών να τον βάζει στην κορυφή, μπροστά από τον Perez, με τον Lewis Hamilton τρίτο, και τον Oscar Piastri, George Russell και Lando Norris να ακολουθούν (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης