Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Θα μπορούσε η Honda να εξαγοράσει τις Nissan και Mitsubishi;

Θα μπορούσε η Honda να εξαγοράσει τις Nissan και Mitsubishi;
Η πρόσφατη ανακοίνωση για τη δημιουργία μιας νέας συμμαχίας μεταξύ των Honda, Nissan και Mitsubishi έχει προκαλέσει αίσθηση στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Carlos Ghosn, εκφράζει τις ανησυχίες του ότι η συμφωνία αποτελεί ουσιαστικά μια «συγκαλυμμένη εξαγορά» από την Honda, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να ελέγξει τις άλλες δύο εταιρείες.
Σε συνέντευξή του στο Automotive News, ο Ghosn υποστήριξε ότι η Honda, ως η μεγαλύτερη από τις τρεις αυτοκινητοβιομηχανίες, έχει την ευκαιρία να κυριαρχήσει στη συνεργασία αυτή. Ο ίδιος εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητα της συνεργασίας να λειτουργήσει ισότιμα, υπονοώντας ότι η Honda θα αναλάβει τελικά τον έλεγχο.
Η νέα συμμαχία, που ανακοινώθηκε επίσημα την 1η Αυγούστου, δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας των τριών εταιρειών.
Η Honda και η Nissan έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν σε τομείς όπως οι μπαταρίες, οι ηλεκτρικοί κινητήρες και τα οχήματα με αυτόνομα χαρακτηριστικά οδήγησης.
Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην ενίσχυση των σειρών προϊόντων τους, συνδυάζοντας κινητήρες εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικά οχήματα (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης