Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Kalin (Τουρκία): Η χερσαία επιχείρηση στη Συρία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή - Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν

Kalin (Τουρκία): Η χερσαία επιχείρηση στη Συρία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή - Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν

Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας δήλωσε ότι η Τουρκία δεν ζητά την άδεια για αντιμετωπίσει τις ανησυχίες της

Σχετικά Άρθρα

Το σενάριο χερσαίας επιχείρησης στη Συρία «συντηρεί» η Τουρκία με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, με τον εκπρόσωπο της τουρκικής προεδρίας, Ibrahim Kalin, να διαμηνύει ότι η Άγκυρα δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
«Απέναντι στις απειλές κατά της Τουρκίας, η Τουρκία είναι πάντα έτοιμη και οι επιχειρήσεις συνεχίζονται κατά καιρούς. Από εδώ και στο εξής, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους απειλές, ο χρόνος, ο τόπος και το εύρος αυτών των επιχειρήσεων καθορίζονται από την Τουρκία και εφαρμόζονται στο πλαίσιο των δικών μας προτεραιοτήτων» δήλωσε ο Kalin και συνέχισε ότι η χερσαία επιχείρηση «μπορεί να γίνει αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή οποιαδήποτε στιγμή».
Παράλληλα, ο Kalin επανέλαβε το αφήγημα ότι η Τουρκία δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. «Ως υπεύθυνο κράτος, φυσικά αξιολογούμε και συζητάμε με τους συμμάχους μας και τις γειτονικές χώρες για τέτοιες επιχειρήσεις. Αλλά δεν ζητάμε την άδεια κανενός. Η Τουρκία δεν παίρνει άδεια από κανέναν για να αντιμετωπίσει τις δικές της ανησυχίες για την ασφάλεια και δεν λογοδοτεί σε κανέναν» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης