Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στην Άγκυρα ο Φραγκογιάννης (22/3) - Συνάντηση με Τούρκο ομόλογο για τη «θετική ατζέντα»

Στην Άγκυρα ο Φραγκογιάννης (22/3) - Συνάντηση με Τούρκο ομόλογο για τη «θετική ατζέντα»
Πρόκειται για την τέταρτη συνάντηση των δύο υφυπουργών στο πλαίσιο προώθησης της «θετικής ατζέντας»
Σχετικά Άρθρα
Νέα συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογο του θα έχει αύριο (22/3/2023) στην Άγκυρα, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης. Στόχος της συνάντησης με τον Burak Akçapar είναι η προώθηση του διαλόγου με την Τουρκία στα θέματα της «θετικής ατζέντας» στον οικονομικό και εμπορικό τομέα.
Πρόκειται για την τέταρτη συνάντηση των δύο υφυπουργών στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της θετικής ατζέντας, που συμφωνήθηκε μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Mevlut Cavusoglu, τον Απρίλιο του 2021 και εγκαινιάστηκε με την πρώτη συνάντηση των δύο υφυπουργών στην Καβάλα, στις 28-29 Μαΐου του ίδιου έτους. Η δεύτερη συνάντηση του κ. Φραγκογιάννη με τον τότε Τούρκο ομόλογό του, Sedat Önal, έλαβε χώρα στην Αττάλεια, στις 16 Ιουνίου 2021 και η τρίτη στην Αθήνα, στις 21 Φεβρουαρίου 2022.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθεί η πρόοδος που έχει σημειωθεί στις 25 θεματικές της θετικής ατζέντας και θα προσδιοριστούν τα επόμενα βήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης