Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στη Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών (355 ΜΤΜ) της 112 ΠΜ στην Ελευσίνα ο Δένδιας

Στη Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών (355 ΜΤΜ) της 112 ΠΜ στην Ελευσίνα ο Δένδιας
Στις 17:30 η επίσκεψη Δένδια
Σχετικά Άρθρα
Τη Μοίρα πυροσβεστικών αεροσκαφών (355 ΜΤΜ) της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα θα επισκεφτεί σήμερα, Τρίτη 1/8, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στην Ελευσίνα το απόγευμα, στις 17:30, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Συνεχίζονται οι επιθεωρήσεις των μέτρων πυρασφάλειας σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Σημειώνεται ότι από σήμερα, συνεχίζονται οι διευρυμένες Επιθεωρήσεων Ασφαλείας και Πυρασφαλείας σε Υπηρεσίες, Μονάδες και Συγκροτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό τις κατευθύνσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και σύμφωνα με τις οδηγίες και εντολές του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για τη βελτίωση και επαύξηση των υφιστάμενων μέτρων, όπου και εφόσον απαιτηθεί.
Το έργο πλέον- μετά τη διακοπή των επισκέψεων του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Ν. Χαρδαλιά, αφού θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ για την Περιφέρρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές- θα εκτελεστεί από τις Γενικές Επιθεωρήσεις των Γενικών Επιτελείων, μέσω συγκρότησης εξειδικευμένων επιτροπών κατά Κλάδο, οι οποίες θα υποβάλλουν συμπεράσματα και συγκεκριμένες προτάσεις για τον κάθε επιθεωρούμενο χώρο στο ΓΕΕΘΑ.
Επικεφαλής των ανωτέρω επί μέρους επιτροπών τίθενται ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, ο Γενικός Επιθεωρητής Πολεμικού Ναυτικού και ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ και τα αποτελέσματα θα υποβληθούν ιεραρχικά στο ΓΕΕΘΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης