Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Eπισκέψεις Κεφαλογιάννη σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς στην περιοχή των Σερρών – Ενημέρωση από τους Διοικητές

Eπισκέψεις Κεφαλογιάννη σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς στην περιοχή των Σερρών – Ενημέρωση από τους Διοικητές
Ο Ιω. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε το μεθοριακό Φυλάκιο «ΡΟΥΠΕΛ» και το ομώνυμο Μνημείο
Επισκέψεις σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς στην περιοχή των Σερρών, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης.
Ο υφυπουργός μετέβη στις 6/10 στο 10ο Σύνταγμα Πεζικού και στη συνέχεια, στο 567 Μ/Π ΤΠ- ΤΕΘ, όπου ενημερώθηκε από τους Διοικητές για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητες.
Επιπρόσθετα, κατά την επίσκεψη του στην έδρα του 567 Μ/Π ΤΠ, ο κ. Κεφαλογιάννης ενημερώθηκε και από τον Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Σιδηροκάστρου για τις τρέχουσες δράσεις της Μονάδας και συνομίλησε με εθνοφύλακες της δύναμής της. Στις παραπάνω επισκέψεις παραβρέθηκε και η βουλευτής Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή.
yfetha.JPG
Ακόμη, ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε το μεθοριακό Φυλάκιο «ΡΟΥΠΕΛ» και το ομώνυμο Μνημείο, όπου μετά την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης, κατέθεσε στεφάνι σε ένδειξη τιμής προς τους πεσόντες της μάχης των Οχυρών και ξεναγήθηκε στο Μουσείο. Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε επίδειξη στον χειρισμό Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (drones) της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ).
Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης μετέβη στο μεθοριακό Φυλάκιο «ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ», όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να γευματίσει με στελέχη και οπλίτες θητείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης