Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Επίσκεψη αρχηγού του Ναυτικού της Ιταλίας στην Ελλάδα – Συνάντηση με Αρχηγό ΓΕΝ , τι συζητήθηκε

Επίσκεψη αρχηγού του Ναυτικού της Ιταλίας στην Ελλάδα –  Συνάντηση με Αρχηγό ΓΕΝ , τι συζητήθηκε
Ο Nαύαρχος Enrico Credendino μετέβη  στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας 
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Αρχηγός Ναυτικού της Ιταλίας Nαύαρχος Enrico Credendino, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, στις 18-19/10.
Στο πλαίσιο αυτό, στις 18/10 ο Αρχηγός Ναυτικού της Ιταλίας επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΝ.
Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στη διαμορφούμενη κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο, την περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας των Ναυτικών Ελλάδας και Ιταλίας, καθώς επίσης ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού.
Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Αντιναύαρχο Φραγκίσκο Λελούδα ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Ο Ιταλός Nαύαρχος Enrico Credendino μετέβη στις 19/10 στο Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ), στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ), όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Στόλου και ακολούθως επέβη σε Υποβρύχιο κλάσης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» και σε Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων κλάσης «ΡΟΥΣΣΕΝ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης