Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Η επαναλειτουργία του Στρατοπέδου 239 στην Ι.Π. του Μεσολογγίου στο επίκεντρο της συνάντησης του Θ. Παπαθανάση με Ν. Δένδια

Η επαναλειτουργία του Στρατοπέδου 239 στην Ι.Π. του Μεσολογγίου στο επίκεντρο της συνάντησης του Θ. Παπαθανάση με Ν. Δένδια
Τι δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης
Η επαναλειτουργία του Στρατοπέδου 239 στην Ι.Π. του Μεσολογγίου ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, αλλά και οι δυνατότητες αξιοποίησης του αεροδρομίου στο Αγρίνιο, καθώς και η ενίσχυση του Αεροδρομίου στο Άκτιο με προσωπικό και μέσα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια.
Μετά την επίσκεψη, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι «είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Δένδια, με τον οποίο ανταλλάξαμε ευχές για ένα έτος ήρεμο και παραγωγικό για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ συζητήσαμε και μια σειρά από θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του και σχετίζονται με την Αιτωλοακαρνανία.
Συμφωνήσαμε να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση των δομών του νομού μας.
Αντικείμενο της συζήτησής μας και η πολύ σημαντική εξέλιξη για την κοινωνική και οικονομική δομή της περιοχής μας η επαναλειτουργία του Στρατοπέδου 239 στην Ι.Π. του Μεσολογγίου ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και οι προοπτικές που δημιουργούνται.
Αναφερθήκαμε επίσης, για τις δυνατότητες αξιοποίησης του αεροδρομίου στο Αγρίνιο, καθώς και για την ενίσχυση του Αεροδρομίου στο Άκτιο με προσωπικό και μέσα.
Κατόπιν μιας δεκαετούς περιόδου οικονομικής ύφεσης, η Ελλάδα επιλέγει, πλέον, να επενδύσει στην ενδυνάμωση των Ενόπλων της Δυνάμεων. Η χώρα διαθέτει κατηρτισμένο αμυντικό πρόγραμμα εξοπλισμών για να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε είδους πρόκληση από ξηρά, θάλασσα και αέρα. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την εθνική ασφάλεια και ενισχύουν την εθνική μας αυτοπεποίθηση.
Πολλά συγχαρητήρια στον Υπουργό για το εξαιρετικό έργο του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης