Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στην Τουρκία ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης - Θετική η Τουρκία για γρήγορη visa στα ελληνικά νησιά

Στην Τουρκία ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης - Θετική η Τουρκία για γρήγορη visa στα ελληνικά νησιά
Το θετικό κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις επαναβεβαιώθηκε στην 6η συνεδρίαση της μικτής οικονομικής επιτροπής Ελλάδας – Τουρκίας
Διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη περίπου 100 εταιριών, καθώς και θεσμικούς παράγοντες.
Το θετικό κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις επαναβεβαιώθηκε στην 6η συνεδρίαση της μικτής οικονομικής επιτροπής Ελλάδας – Τουρκίας, υπό τη συμπροεδρία του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη και του υφυπουργού Εμπορίου της Τουρκίας, Mustafa Tuzcu.
Οι δύο υφυπουργοί είχαν αρχικά μακρά κατ’ ιδίαν συνάντηση, ακολούθησε η συνεδρίαση της μεικτής επιτροπής και στη συνέχεια υπέγραψαν το τελικό κείμενο.
Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ ο Ελληνας υφυπουργός επεσήμανε τη θετική πορεία των ελληνοτουρκικών οικονομικών σχέσεων και ιδιαίτερα τη θετική ανταπόκριση της τουρκικής πλευράς για τη γρήγορη βίζα στα ελληνικά νησιά.
Επίσης, ο κ. Φραγκογιάννης απευθύνθηκε με ομιλία του στους συμμετέχοντες στο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ.
Στο περιθώριο των επαφών του ο κ. Φραγκογιάννης είχε άτυπη συνάντηση με το υφυπουργό Εξωτερικών, Burak Akçapar, με τον οποίο διεξάγει τον διάλογο για τη θετική ατζέντα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης εργασίας, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε χθες την έδρα της Ένωσης Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων της Τουρκίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης