Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

UBS - Iσχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ θα θέσει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα - Οι πιθανότητες όμως είναι περιορισμένες

UBS - Iσχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ θα θέσει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα - Οι πιθανότητες όμως είναι περιορισμένες
Όσο ενισχύονται τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, τόσο θα περιορίζονται οι πιθανότητες για ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ
Μάχη στήθος με στήθος, μέχρι την ύστατη στιγμή, αναμένεται να δώσουν Νέα Δημοκρατία και  ΣΥΡΙΖΑ, στην κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών της Κυριακής 25 Μαϊου, υποστηρίζει η UBS, σε νέα ανάλυσή της.
Παρακολουθώντας στενά τις πολιτικές εξελίξεις που σημειώνονται επί ελληνικού εδάφους, ενόψει της κάλπης της Κυριακής, η ελβετική επενδυτική τράπεζα παραδέχεται πως όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η μάχη μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σκληρή. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός πως τώρα τελευταία η Νέα Δημοκρατία έχει κατορθώσει να μειώσει τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, με την ψαλίδα να κλείνει υπέρ της.
"Όσο ενισχύονται τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, τόσο θα περιορίζονται οι πιθανότητες για ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ", υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι αναλυτές της UBS.
Ταυτόχρονα, σπεύδουν να προειδοποιήσουν πως ένα τυχόν ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να αντιστρέψει το μέχρι στιγμής θετικό κλίμα των διαπραγματεύσεων μεταξύ Αθήνας και τρόικας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης