Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

WSJ: Προεκλογικός πυρετός στην Ελλάδα - Φόβοι για παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας

WSJ: Προεκλογικός πυρετός στην Ελλάδα - Φόβοι για παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας
Ξεκίνησε επισήμως η προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα, μια περίοδος που αναζωπυρώνει τις ανησυχίες για την πολιτική σταθερότητα στη χώρα
Στην επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα αναφέρεται, σε νέο δημοσίευμά της, η Wall Street Journal, παρακολουθώντας στενά τις πολιτικές εξελίξεις, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.
Όπως επισημαίνει, ξεκίνησε επισήμως η προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα, μια περίοδος που αναζωπυρώνει τις ανησυχίες για την πολιτική σταθερότητα στη χώρα.
Οι εκλογές στην Ελλάδα έρχονται 18 μήνες νωρίτερα και αναμένεται να αναδείξουν τη μεγάλη μάχη μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας - του κόμματος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά - και του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μάχεται κάθε πολιτική λιτότητας και δεσμεύεται πως θα σταματήσει μεγάλο μέρος των μεταρρυθμίσεων που αναγκάστηκε να λάβει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα.
"Δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα ελληνικά πολιτικά κόμματα θα κατορθώσουν να διασφαλίσουν αυτοδυναμία ή αν θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε συνεργασίες...
Η μη επίτευξη αυτοδυναμίας και οι συνεργασίες αυξάνουν τους φόβους για μια παρατεταμένη περίοδο πολιτικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα", προειδοποιεί, μέσω του νέου της δημοσίευματος, η Wall Street Journal.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης