Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Moody's: Υποβάθμισε καλυμμένα ομόλογα της Eurobank - Απειλούνται και οι υπόλοιπες τράπεζες

Moody's: Υποβάθμισε καλυμμένα ομόλογα της Eurobank - Απειλούνται και οι υπόλοιπες τράπεζες
Όλες οι αποφάσεις της Μοοdy's για τα καλυμμένα ομόλογα των ελληνικών τραπεζών
Στην υποβάθμιση της αξιολόγησης του προγράμματος καλυμμένων ομολόγων της Eurobank προχώρησε ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Moody's, προειδοποιώντας, την ίδια στιγμή, με υποβάθμιση και τα προγράμματα καλυμμένων ομολόγων των άλλων συστημικών ελληνικών τραπεζών.
Ειδικότερα, η Moody's:
- Υποβάθμισε σε B2 την αξιολόγηση του προγράμματος Ι καλυμμένων ομολόγων (Covered Bonds I programme) της Eurobank και το διατηρεί σε καθεστώς παρακολούθησης με ορατό τον κίνδυνο νέας υποβάθμισης.
- Υποβάθμισε σε B3 την αξιολόγηση του προγράμματος ΙΙ καλυμμένων ομολόγων (Covered Bonds II programme) της Eurobank και το διατηρεί σε καθεστώς παρακολούθησης με ορατό τον κίνδυνο νέας υποβάθμισης.
- Θέτει σε καθεστώς παρακολούθησης με ορατό τον κίνδυνο υποβάθμισης την αξιολόγηση Β1 του προγράμματος καλυμμένων ομολόγων της Eθνικής (Global Covered Bonds programme).
- Θέτει σε καθεστώς παρακολούθησης με ορατό τον κίνδυνο υποβάθμισης την αξιολόγηση Βa3 του προγράμματος καλυμμένων ομολόγων της Eθνικής (Covered Bonds II programme).
- Θέτει σε καθεστώς παρακολούθησης με ορατό τον κίνδυνο υποβάθμισης την αξιολόγηση Β1 του προγράμματος καλυμμένων ομολόγων της Alpha Bank (Direct Issuance Global programme).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης