Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bespoke Investment: Η Wall Street μόλις έκανε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 34 χρόνια

Bespoke Investment: Η Wall Street μόλις έκανε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 34 χρόνια
Οι αναλυτές της Bespoke Investment τονίζουν το εύρος διακύμανσης του S&P 500 έχει περιοριστεί σημαντικά
Στη σημερινή αγορά φαίνεται ότι το μόνο στο οποίο χρειάζεται να δώσει κάποιος προσοχή για να καταλάβει σε ποια επίπεδα θα κλείσουν οι μετοχές, είναι το άνοιγμα.
Σύμφωνα με την Bespoke Investment Group, το εύρος των συναλλαγών εντός της ημέρας για τον S&P 500 - δηλαδή, το εύρος μεταξύ των υψηλότερων και χαμηλότερων σημείων στα οποία διαπραγματεύονται οι μετοχές κατά τη διάρκεια της ημέρας - έχει γίνει πιο μικρό κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ημερών σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περίοδο από το 1984 και μετά.
«Έχουμε επισημάνει ότι το μέσο ημερήσιο εύρος του S&P 500 κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 συνεδριάσεων είναι το δεύτερο πιο μικρό που έχει καταγραφεί» αναφέρουν οι αναλυτές της Bespoke Investment Group.
«Στις συναλλαγές της Τρίτης (28/2/2017) το ενδοσυνεδριακό εύρος του S&P 500 έφτασε σε μόλις 0,37%, μειώνοντας το 50 ημερών μεσοσταθμικό ενδοσυνεδριακό υψηλό / χαμηλό εύρος στο 0,523%, που είναι το χαμηλότερο επίπεδο τουλάχιστον μετά το 1983, όταν αρχίζει η ιστορική βάση δεδομένων μας» επισημαίνεται επίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης