Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Στα 21 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο του Μυτιληναίο η Wood, βλέπει έτος ρεκόρ το 2022

Στα 21 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο του Μυτιληναίο η Wood, βλέπει έτος ρεκόρ το 2022

Η Wood αυξάνει εκ νέου τις εκτιμήσεις της για την κερδοφορία κατά >20% για τον Μυτιληναίο

Ως μία χρονιά ρεκόρ βλέπει το 2022 για τον Μυτιληναίο η Wood, αυξάνοντας κατά 21% την τιμή-στόχο για τη μετοχή, στα 21 ευρώ από 17,3 προηγουμένως.

Η Wood αυξάνει εκ νέου τις εκτιμήσεις της για την κερδοφορία κατά >20% και σημειώνει τις βελτιωμένες αποδόσεις που βασίζονται στις μεγάλες «πράσινες» επενδύσεις που έχουν δρομολογηθεί.
Εικόνα

Η πορεία των μεγεθών

Στηριζόμενη στην επερχόμενη μεγάλη αύξηση του EBITDA και των λοιπών οικονομικών μεγεθών από το 2022, η WOOD προβλέπει ιδιαίτερα ελκυστικούς δείκτες P/E και EV/EBITDA, διατηρώντας έτσι την πρότασή για ΑΓΟΡΑ (BUY) της μετοχής με το upside πλέον να τοποθετείται στο 48%.
Η σημαντική αυτή αύξηση στην τιμή-στόχο, βασίζεται στην αναμενόμενη άνοδο της κερδοφορίας (EBITDA) τόσο από τον τομέα της Μεταλλουργία (κυρίως λόγω της παγίωσης των τιμών του αλουμινίου και της αλουμίνας σε υψηλές τιμές), όσο και από τον επικείμενο όγκο έργων στον τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών σχετιζόμενα με την «πράσινη» ενέργεια.
Σημαντική αναμένεται να είναι και η συνεισφορά της νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό αέριο (CCGT) ισχύος 826MW, στα αποτελέσματα του 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης