Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Wood: Αυξάνει τιμές - στόχους για Motor Oil και ΕΛΠΕ, διατηρεί σύσταση «Buy»

Wood: Αυξάνει τιμές - στόχους για Motor Oil και ΕΛΠΕ, διατηρεί σύσταση «Buy»
Σε αύξηση των τιμών - στόχων για τις μετοχές των Motor Oil και ΕΛΠΕ προχώρησε η Wood & Company
Σε αύξηση των τιμών - στόχων για τις μετοχές των Motor Oil και ΕΛΠΕ προχώρησε η Wood & Company, ενώ διατηρεί τη σύσταση buy.
«Διατηρούμε τις αξιολογήσεις μας στη Motor Oil και στην Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), με επικαιροποιημένη τιμή - στόχο τα 21,3 ευρώ (από 17,8 ευρώ) και 8,29 ευρώ (από 6,90 ευρώ), αντίστοιχα.
Τα αυξανόμενα περιθώρια διύλισης ενισχύουν τις βασικές επιχειρήσεις, ενώ η ανάκαμψη της ελληνικής αγοράς προστίθενται στους λόγους αισιοδοξίας. 
Η καλύτερη ταμειακή ροή θα πρέπει να βοηθήσει στη χρηματοδότηση μεγάλων επενδύσεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας,τόσο στις αποκτηθείσες όσο και σε νέες επενδύσεις, ενώ οι ρυθμιστικές αλλαγές και οι επενδύσεις σε υποδομές ενισχύουν τις προοπτικές του κλάδου.

«Βλέπουμε να συνεχίζεται η υψηλή ροή μερισμάτων, παρά τις υψηλές κεφαλαιουχικές δαπάνες, ένας ακόμη λόγος για την προτίμησή μας στις εν λόγω εταιρείες.
Τα περιθώρια - ρεκόρ, αν και περιμέναμε μια σταθερή ανάκαμψη των περιθωρίων κέρδους, έφτασαν τα 25 δολάρια το βαρέλι τον Μάιο του 2022, ενώ η πρόβλεψή μας για το σύνολο του έτους είναι τώρα 13,1 δολάρια το βαρέλι», αναφέρουν οι αναλυτές του οίκου.
wood.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης