Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ασφαλιστικά και χρηματοπιστωτικά θέματα στο επίκεντρο του ετήσιου ευρωπαϊκού συνέδριου LIMRA

Ασφαλιστικά και χρηματοπιστωτικά θέματα στο επίκεντρο του ετήσιου ευρωπαϊκού συνέδριου LIMRA
Σε εξέλιξη είναι το Συνέδριο στο Παρίσι
Σε εξέλιξη βρίσκεται το Ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της LIMRA που πραγματοποιείται στο Παρίσι και επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τις ασφαλιστικές και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και έχει θέμα "Κερδοφόρες Στρατηγικές του αύριο".H LIMRA φροντίζει κάθε χρόνο να ενημερώνει τους ηγέτες της αγοράς με τις απαραίτητες ουσιαστικές γνώσεις και τις πιο σύγχρονες πρακτικές, μέσα από το ετήσιο συνέδριό της που αποτελεί πηγή στρατηγικού ενδιαφέροντος.
Το Συνέδριο επικεντρώνεται στα επίκαιρα θέματα που αφορούν στον ασφαλιστικό αλλά και στο χρηματοοικονομικό κόσμο που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη.
Φέτος, που η ορθή πληροφόρηση είναι πιο σημαντική από ποτέ, λόγω των μεγάλων αλλαγών στο κανονιστικό πλαίσιο αλλά και στην τεχνολογία, η LIMRA θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη της και όχι μόνο, να ενημερωθούν πάνω σε θέματα διοίκησης και management, marketing, bancassurance, big data και φυσικά social media. Το θέμα του συνεδρίου είναι «Οι Κερδοφόρες Στρατηγικές του Αύριο».
Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της LIMRA το 2013, στα ετήσια συνέδριά της, παρευρίσκονται διοικητικά στελέχη από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, που αποκτούν καλύτερη εικόνα της αγοράς και παράλληλα ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια τα συνέδρια της LIMRA έχουν φιλοξενίσει έναν μέσο όρο 100 Διευθύνοντων Συμβούλων, Προέδρων, Διευθυντών καναλιών διανομής, marketing, πωλήσεων, διοίκησης προσωπικού και πολλών άλλων νευραλγικών θέσεων, από 26 χώρες.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την έρευνα, στα ετήσια συνέδρια της LIMRA παρευρίσκονται: Διευθύνοντες Σύμβουλοι/Πρόεδροι (18%), Αντιπρόεδροι (7%), Γενικοί Διευθυντές (15%), Διευθυντές Πωλήσεων (10%), Επικεφαλής κλάδων (12%), Διευθυντικά Στελέχη (15%) και Διοικητικά Στελέχη (23%).
Εστιασμένο στον κλάδο Ζωής των χωρών της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, οι παρευρισκόμενοι έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικό υλικό που θα τους κρατήσει ενήμερους για τις αλλαγές και τις προκλήσεις των αγορών αυτών. Επίσης, η στοχευμένη σύνθεση των ομιλητών προσφέρει μοναδικές πληροφορίες.
Τέλος, το συνέδριο είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις και να γνωρίσετε τους κορυφαίους στον κλάδο των Ασφαλειών Ζωής παγκοσμίως.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης