Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εκδήλωση του ΣΕΜΑ με κεντρικό ομιλητή τον Στέφανο Ξενάκη

Εκδήλωση του ΣΕΜΑ με κεντρικό ομιλητή τον Στέφανο Ξενάκη
Εκδήλωση του ΣΕΜΑ με κεντρικό ομιλητή τον Στέφανο Ξενάκη
Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης ανοίγει ένα παράθυρο με «θέα» την αυτογνωσία, την αυτοκριτική, τη στοχοθεσία, την επαγγελματική και προσωπική βελτίωση και εν τέλει την ευτυχία.
Μια διαφορετική, διαδραστική εκδήλωση, με θέμα «Η ζωή σου είναι η ενέργειά σου.
Όσο καλύτερα τη διαχειρίζεσαι, τόσο καλύτερα ζεις…» και κεντρικό ομιλητή τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη, διοργανώνει ο ΣΕΜΑ στις 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 4:00 μ.μ., στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Β. & Μ. Θεοχαράκη (Café Merlin).
Σε έναν ιδιαίτερο χώρο και με φρέσκια διάθεση ο ΣΕΜΑ επιχειρεί, μακριά από τα τετριμμένα, να προκαλέσει τους συμμετέχοντες, να αναθεωρήσουν την καθημερινότητά τους, να εκτινάξουν την παραγωγικότητά τους, να ελαχιστοποιήσουν τον κόπο τους, να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τους πόρους τους και να ανακαλύψουν τη σπάνια ομορφιά της εξέλιξης στη ζωή τους!
Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο ΣΕΜΑ: «Ο εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση του ΣΕΜΑ μας ανανεώνει και μας προκαλεί να ανοίξουμε ένα ακόμα νέο διαφορετικό “παράθυρο” στην καθημερινότητα των Μεσιτών Ασφαλίσεων.
Ένα παράθυρο με “θέα” την αυτογνωσία, την αυτοκριτική, τη στοχοθεσία, την επαγγελματική και προσωπική βελτίωση και εν τέλει την ευτυχία, διότι όπως σημειώνει και ο Στέφανος Ξενάκης “Επιτυχία είναι να έχεις αυτό που θέλεις. Ευτυχία όμως είναι να θέλεις αυτό που έχεις.
Οι περισσότεροι στην Ευτυχία την πατάμε.” Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα σας γεμίσει νέες ιδέες, θα σας ξεσηκώσει και θα έχετε τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε “Το Δώρο” από τον ίδιο τον Στέφανο, που όπως τονίζει “είναι βγαλμένο από τη ζωή.
Απ’ τη ζωή μου. Απ’ τη ζωή μας. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή αγάπη”».
Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία Μινέττα Ασφαλιστική, ενώ την ευθύνη για την επιμέλεια και την οργάνωση η Επιτροπή Μελών και Υπεραξίας του ΣΕΜΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης