Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Groupama Ασφαλιστική: Στο πλευρό του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ

Groupama Ασφαλιστική: Στο πλευρό του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ
Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει και το 2021 να στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει και το 2021 να στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή», παραδίδοντας δώδεκα ειδικού τύπου αναπηρικά αμαξίδια ως ένδειξη συμπαράστασης των συνανθρώπων μας –και ιδιαίτερα των ανήλικων- στον αγώνα τους για αποκατάσταση μετά από τροχαία ατυχήματα.
Ο Σύλλογος «Αγάπη για Ζωή» έχει επιδείξει από το 2015, αξιοσημείωτο έργο, τόσο στον τομέα της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, όσο και σε εκείνον της αρωγής ανθρώπων κάθε ηλικίας, με σοβαρά κινητικά προβλήματα, τα οποία έχουν -κατά κύριο λόγο- προκληθεί από αυτά.
Η γνωστή σε όλους, συλλογή πλαστικών καπακιών ανά την επικράτεια, αποτέλεσε μία εμβληματική πρωτοβουλία του Συλλόγου, ο οποίος κατάφερε, με αυτόν τον τρόπο, να ευαισθητοποιήσει για την αξία της ανακύκλωσης και να την μετουσιώσει σε πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, καθώς με δύο τόνους καπάκια αγοράζεται ένα απλού τύπου αναπηρικό αμαξίδιο.
Ο Κωστής Γκορτζής, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Groupama Ασφαλιστικής, ανέφερε σχετικά: «Η Groupama Ασφαλιστική είναι υπερήφανη που μέσα από τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ουσιαστικό δίκτυο προσφοράς σε ευάλωτες ομάδες. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Σύλλογο «Αγάπη για Ζωή», ο οποίος με το έργο του αγγίζει ένα ευαίσθητο κομμάτι, το οποίο αφορά όλους μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης