Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Grow & Protect, το πρόγραμμα ασφάλισης που προσεγγίζει διαφορετικά τις επιχειρήσεις

Grow & Protect, το πρόγραμμα ασφάλισης που προσεγγίζει διαφορετικά τις επιχειρήσεις
Διαφοροποιείται από τις κλασικές πρακτικές της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Ασφαλιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα πακέτο

Την έναρξη του Grow & Protect ανακοίνωσε η Απόλλων Α.Ε του Ομίλου Σαρακάκη.
Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, η οποία παρέχει σύγχρονη, διαφοροποιημένη και κυρίως ολιστική προσέγγιση προς τις επιχειρήσεις.
«Έχοντας εμπειρία δεκαετιών στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση επιχειρηματικών κινδύνων, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένο τμήμα Corporate Insurance στελεχωμένο από κορυφαία στελέχη της αγοράς. Αναλύοντας τις πρακτικές που η διαμεσολάβηση παρείχε μέχρι σήμερα στο σύγχρονο επιχειρείν, διαπιστώσαμε ότι το ραγδαία μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, απαιτεί διαφορετική προσέγγιση στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση αλλά και στη διαχείριση της ασφαλιστικής υπηρεσίας που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις» τονίζει σχετικά η Γενική διευθύντρια της Απόλλων κα. Σοφία Σικοτάκη.
Παράλληλα με την στρατηγική συνεργασία τα τελευταία χρόνια της Εταιρείας με την SafeWealth που ειδικεύεται με μοναδική εμπειρία για τα Ελληνικά δεδομένα στον τομέα των Employee Benefits, η Απόλλων προσεγγίζει τις επιχειρήσεις με πρωτοποριακό τρόπο, παρέχοντας μια υπηρεσία με την ολιστική στην σύγχρονη επιχείρηση, διαφοροποιημένη από τις κλασσικές πρακτικές της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο κάθε επιχειρηματικής μονάδας είναι το ανθρώπινο δυναμικό, τα Employee Benefits δεν μπορεί να εξαντλούνται από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην ύπαρξη απλά Ομαδικού Συμβολαίου στο προσωπικό μιας επιχείρησης διευκρινίζει ο γενικός διευθυντής της SafeWealth κ. Γιάννης Γιαννέτσος. Απαιτείται συμπληρώνει μια διαφοροποιημένη, εξατομικευμένη προσέγγιση που ονομάζεται from mass to personal benefits.
Σοφία Σικοτάκη και Γιάννης Γιαννέτσος υπογραμμίζουν ότι η υπηρεσία Grow & Protect σχεδιάστηκε μετά από την συνεργασία των δύο εταιρειών και προσεγγίζει τη σύγχρονη επιχειρηματική οντότητα τόσο στο επίπεδο της προστασίας, όσο και της ανάπτυξης, με εντελώς καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες.

Ελ. Ερμ
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης