Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Tριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για το «Προϊόν της Χρονιάς 2021»

Tριπλή διάκριση για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για το «Προϊόν της Χρονιάς 2021»
Mε 3 διαφορετικές προϊοντικές σειρές που ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους αναδείχθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, στην πρόσφατη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς 2021»

Mε 3 διαφορετικές προϊοντικές σειρές που ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους αναδείχθηκε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, στην πρόσφατη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς 2021».
Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας σημαντικός θεσμός βράβευσης διεθνώς, που αναδεικνύει την καινοτομία των καταναλωτικών προϊόντων, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του κοινού, το οποίο φέτος ξεπέρασε τους 3.000 καταναλωτές.

Φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα»

Η σειρά φρέσκων σαλατών Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα» ανέδειξε με το λανσάρισμά της 12 συνδυασμούς λαχανικών σε μία ανανεωμένη γκάμα που περιλαμβάνει κλασικές και αγαπημένες σαλάτες αλλά και πρωτότυπες γευστικές προτάσεις, υψηλής πάντοτε διατροφικής αξίας.
Σε συσκευασίες που επιτρέπουν στα λαχανικά να αναπνέουν, οι σαλάτες της σειράς «Φρεσκοκομμένα» ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα, την ποιότητα, την ασφάλεια και την ασύγκριτη γεύση τους.
Γιατί αν κάποιος ξέρει καλύτερα τα λαχανικά, αυτός είναι ο Μπάρμπα Στάθης!

Ζυμαρικά με Λαχανικά Μπάρμπα Στάθης

Όταν ο απολαυστικός κόσμος των θρεπτικών λαχανικών Μπάρμπα Στάθης ενώνεται με τα αγαπημένα σε όλους ζυμαρικά, τότε η καινοτομία έρχεται να εξυπηρετήσει τον σημαντικότερο σκοπό: αυτόν της διάδοσης της διατροφικής αξίας των λαχανικών με τον πιο νόστιμο τρόπο! Με διαρκή στόχο την παραγωγή προϊόντων που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ παρουσίασε τη σειρά επτά μοναδικών συνδυασμών Ζυμαρικών με Λαχανικά που το κοινό σταθερά προτιμά και επιλέγει να απολαμβάνει είτε ως συνοδευτικό υψηλής διατροφικής αξίας είτε ανεξάρτητα ως ένα πλήρες, απολαυστικό γεύμα.

Χορευτή από τη Χρυσή Ζύμη

Η Χορευτή, μία πίτα που διακρίνεται για το ιδιαίτερο, τραγανό, κυματιστό της φύλλο αλλά και την ασύγκριτη νοστιμιά των γεμίσεών της με εκλεκτά υλικά της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής, είναι ένα προϊόν που ξεχώρισε αμέσως και με το λανσάρισμά του κατάφερε να κερδίσει τόσο την προτίμηση των καταναλωτών όσο και την εμπιστοσύνη του λιανεμπορίου που προχώρησε σε ευρεία τοποθέτηση όλης της γκάμας.
Τιμώντας κάθε μία από τις θεμελιώδεις αξίες της Χρυσής Ζύμης, τη σπιτικότητα, την παράδοση, τη νοστιμιά και την καινοτομία, η Χορευτή είναι μία ακόμη συνταγή που εγγυάται ότι εδώ και 30 χρόνια, κάθε πίτα της Χρυσής Ζύμης «δεν έτυχε…πέτυχε»!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης