Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ηγετική θέση της Samsung στο νέο υπερκατάστημα Public Golden Hall

Ηγετική θέση της Samsung στο νέο υπερκατάστημα Public Golden Hall

Μέσα στο νέο Public, θα βρεις παιχνίδια, gadgets, είδη τεχνολογίας, μια τεράστια βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο και άλλα πολλά

Το νέο υπερκατάστημα Public Golden Hall άνοιξε τις πόρτες του και είμαστε σίγουροι πως θα σε συναρπάσει.
Πρόκειται για ένα χώρο 3.200 τ.μ., με 3 ορόφους, ειδικά διαμορφωμένους χώρους και πολλές ξεχωριστές κατηγορίες προϊόντων, ο οποίος ήρθε για να μείνει.
Μέσα στο νέο Public, θα βρεις παιχνίδια, gadgets, είδη τεχνολογίας, μια τεράστια βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο και άλλα πολλά.
Θα βρεις ακόμα και έναν ξεχωριστό χώρο για να παρακολουθήσεις τους αγαπημένους σου αγώνες του Euro 2020, που είναι εξοπλισμένος με την μεγαλύτερη τηλεόραση στην Ελλάδα. Τι; Δεν το πιστεύεις; Μα φυσικά, άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ακούς.
Γι’ αυτό ετοιμάσου για την πρώτη σου επίσκεψη.

Αναβαθμισμένη mobile εμπειρία Samsung

Και μιας και αναφέραμε τα είδη τεχνολογίας, δε γίνεται να παραλείψουμε να μιλήσουμε για την ηγέτιδα στο χώρο της τεχνολογίας Samsung - με μεγάλη παρουσία στο νέο υπερκατάστημα - που προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων όπως κινητά, tablets και smartwatches.
Η ζωή πλέον είναι πολύ δύσκολη χωρίς τη χρήση smartphone. Τα πάντα πλέον ή σχεδόν τα πάντα, μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του κινητού τηλεφώνου.
Αγορές, συζητήσεις με φίλους, ακόμα και η εργασία σου.
Στα Public θα βρεις το νέο Galaxy Z Fold2, το οποίο πρόκειται για μία 2ης γενιάς αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung.
Ο συνδυασμός του τολμηρού σχεδιασμού και της αναβαθμισμένης τεχνολογίας φέρνουν μία νέα διάσταση στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.
Βέβαια στις ναυαρχίδες των smartphones κατατάσσεται και η σειρά συσκευών Galaxy S, που πλέον διατίθεται από τη Samsung με το S Pen, προσφέροντας στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
Τέλος, η νέα σειρά Galaxy A της Samsung ήρθε για να διευκολύνει την επικοινωνία και να ενισχύσει την δημιουργικότητα μέσω της κορυφαίας τεχνολογίας που ενσωματώνει.

Samsung στο Public Golden Hall: Ένα οικοσύστημα τεχνολογίας

Από την άλλη πλευρά, με παρόμοιο τρόπο μπορούν να σε εξυπηρετήσουν και τα tablets της Samsung ή… τα κινητά που μοιάζουν με tablets, όπως για παράδειγμα το Galaxy Note20 Ultra, το οποίο όχι μόνο λειτουργεί σαν υπολογιστής, αλλά φτάνει και την εμπειρία gaming σε ένα άλλο επίπεδο!
Το Galaxy Tab S7+ διαθέτει την ισχύ ενός υπολογιστή, την ευελιξία ενός tablet και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone.
Ιδιοφυές, πρακτικό και αποδοτικό!
Τρία σε ένα.
Χάρη στις premium καινοτομίες, την 5G συνδεσιμότητα και τις προσιτές τιμές, δε θα ξέρεις ποια συσκευή να πρωτοδιαλέξεις.
Φυσικά, αν θέλεις μια συνολική εμπειρία χρήσης, μπορείς να συνδυάσεις τα παραπάνω με ένα smartwatch.
Μπορείς να συνδέσεις το κινητό ή το tablet σου με το προσωπικό σου smartwatch και να μένεις ενημερωμένος, λαμβάνοντας updates και ειδοποιήσεις που σε ενδιαφέρουν.
Αν πρόκειται, για παράδειγμα, για ένα σημαντικό μήνυμα που ίσως λάβεις, μπορείς να απαντήσεις πληκτρολογώντας απευθείας μέσω του smartwatch! Με προηγμένες λειτουργίες μέτρησης της υγείας, με ξυπνητήρι και πολλές ακόμα έξυπνες ρυθμίσεις και λειτουργίες, μπορείς να αναβαθμίσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου.
Για να μην μακρηγορούμε άλλο, ελπίζουμε να σου δώσαμε μία πρώτη γεύση για τα ψαγμένα gadgets και προϊόντα τεχνολογίας Samsung που θα βρεις στο νέο κατάστημα του Public στο Golden Hall. Μία επίσκεψη θα σε πείσει! Μη χάνεις άλλο χρόνο, το νέο υπερκατάστημα Public είναι εδώ!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης