Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καθαρίζει για την ο-ΔΙΚΗ μας ασφάλεια

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καθαρίζει για την ο-ΔΙΚΗ μας ασφάλεια

Στο πλαίσιο των Ημερών Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος, υλοποίησε εθελοντική δράση καθαρισμού πινακίδων οδικής σήμανσης

Στην καταγραφή και αποκατάσταση 110 βανδαλισμένων πινακίδων οδικής σήμανσης στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης προχώρησε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, παραμένοντας συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία και την Ασφάλεια.

Πιστός στο όραμά του για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου για όλους, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς» εστιάζοντας αυτή τη φορά στην καλλιέργεια υποδειγματικής οδικής κουλτούρας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των φετινών Ημερών Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος, ένωσε τις δυνάμεις του με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών για το ρόλο της οδικής σήμανσης αλλά και την ενίσχυση της ασφάλειας στους δρόμους.
Με σύνθημα «Καθαρές πινακίδες – Ασφαλέστεροι δρόμοι», δεκάδες εθελοντές του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων μελών του Ι.Ο.ΑΣ., ανέλαβαν να αποκαταστήσουν τις πινακίδες οδικής σήμανσης σε κεντρικούς άξονες και παράπλευρες οδούς γύρω από τα κεντρικά του γραφεία στη Λυκόβρυση.

Οι κατεστραμμένες - με χρώματα, συνθήματα και αυτοκόλλητα - πινακίδες αποτελούν εκτεταμένο πρόβλημα σε πολλές περιοχές της χώρας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πληροφορίες που φέρουν οι πινακίδες να είναι δυσδιάκριτες από τους οδηγούς και τους πεζούς και πολύ συχνά να δημιουργούνται προβλήματα στη μετακίνηση, προκαλώντας ακόμη και τροχαία συμβάντα.

Ο κ. Χαράλαμπος Κουρής, Γενικός Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Στεκόμαστε με ευθύνη και υπευθυνότητα απέναντι στους δημότες της περιοχής που φιλοξενεί τα κεντρικά μας γραφεία, αλλά και απέναντι σε κάθε συμπολίτη μας, εξασφαλίζοντας ασφαλέστερους δρόμους και συνεισφέροντας στην πρόληψη τροχαίων συμβάντων.
Για εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, η αποκατάσταση των πινακίδων οδικής σήμανσης είναι μία δράση σεβασμού προς την ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον, αλλά και ένα δείγμα πολιτισμού».
Όμιλος-ΗΡΑΚΛΗΣ_Φωτογραφία-2_13.10.2021.jpg
Όμιλος-ΗΡΑΚΛΗΣ_Φωτογραφία-1_13.10.2021_1.jpg
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης