Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αγορές με €πιστροφή 5% από τη Pharma PLUS

Αγορές με €πιστροφή 5% από τη Pharma PLUS
H €πιστροφή 5% απευθύνεται αποκλειστικά σε υφιστάμενους και νέους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app

Η Pharma PLUS προχωρά σε νέες προσφορές και με αγορές από τα φαρμακεία του Δικτύου οι καταναλωτές κερδίζουν 5% της αξίας κάθε συναλλαγής σε ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 1 έως και Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 στο Δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS με χρήση καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.
Εξαιρούνται οι αγορές φαρμάκων και οι ηλεκτρονικές αγορές.
H €πιστροφή 5% απευθύνεται αποκλειστικά σε υφιστάμενους και νέους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία Pharma PLUS.
Μετά το πέρας της προσφοράς, το ποσοστό €πιστροφή επανέρχεται σε 2%.
Στη Pharma PLUS, μελετάμε την πορεία της αγοράς και σχεδιάζουμε ενέργειες που καλύπτουν κυρίαρχα τις ανάγκες ανάπτυξης των φαρμακείων του Δικτύου, αλλά και τις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας αποκλειστικά προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς. Γιατί εμείς φροντίζουμε!
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα υγείας και ομορφιάς από τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS!
Αναγνωρίστε τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS με σήμα τον σταυρό στην πορτοκαλί κάψουλα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης